PR-specialist

Är du vår nya pr-specialist/projektledare? Vi är på jakt efter en vass person med stort intresse för kommunikation som brinner för att påverka samhälls- och hållbarhetsfrågor.

Vår nya kollega ska vara nyfiken på sin omvärld och har förmågan att omsätta insikter från personliga intressen som till exempel politik, populärkultur och mat till nytänkande kommunikation.

Du är förmodligen strukturerad och har en god språklig förmåga. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från pr-byrå eller motsvarande på kundsidan. För att trivas tror vi också att du är självgående, van att arbeta i parallella projekt och har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa och nya områden.

I rollen som pr-specialist/projektledare kommer du att självständigt driva projekt med stöd av kundansvarig och vara delaktig i strategi- och idéutveckling, rådge våra kunder, ansvara för produktion av pressmaterial, leda spännande projekt och på löpande basis vara i kontakt med journalister.

Juniorkonsult

Nu söker Juno en juniorkonsult. Vi är på jakt efter dig som har ett stort intresse för kommunikation och brinner för att påverka samhällsfrågor, särskilt hållbarhet i alla former.

Som person ska du vara nyfiken på din omvärld, driven, strukturerad och ha en hög ambitionsnivå. För att trivas tror vi också att du är någon som gillar att lära dig nya saker om dina kunder och deras verksamhet. Vi som jobbar här är såklart intresserade av nytänkande kommunikation men också av allt ifrån politik till mat och populärkultur.

I rollen som juniorkonsult kommer du att driva projekt tillsammans med kundansvarig, ansvara för produktion av pressmaterial, ta kontakt med journalister och influencers samt vara delaktig i strategi- och idéutveckling. Vi tror att du kan ha erfarenhet från en pr-byrå, är nyutexaminerad med en kommunikations-/ marknadsföringsutbildning i bagaget, är statsvetare med ett intresse för kommunikation eller har någon annan relevant bakgrund eller utbildning. Har du grundläggande, eller för den delen stor, kunskap i InDesign är det ett plus, men inget krav.

Om Juno

Juno PR är en PR-byrå som tillsammans med våra kunder jobbar med att adressera samhällsfrågor genom marknads-PR och opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med många välkända varumärken som till exempel Lernia, Saltå Kvarn, Lindex, Oatly och Sparbanken Syd.

Skicka din ansökan till ellinor@junopr.se, märk mailet med “PR-specialist” eller “Juniorkonsult”. Urvalsprocess och intervjuer sker löpande.