Go dark!

Make your visit a little bit more sustainable

We are hiring!

The rest will follow in Swedish. Please contact caroline@junopr.se if you have any questions.

Juno söker samhällsintresserad PR-konsult

Läser du nyheter varje dag? Eldar du upp dig över samhällsfrågor och tycker att hållbarhet är en av de viktigaste av dem? Kan du omsätta dina intressen till råd, rekommendationer och kommunikation? Vill du vara med och skapa kreativ kommunikation för spännande varumärken? Då kan du vara den vi på Juno söker!

Vi tror att du är statsvetare, journalist eller politiker i grunden och har jobbat några år på byrå eller i motsvarande kommunikationsroll på ett företag. För att trivas hos oss behöver du vara mycket bekväm med att skriva, nyhetsvärdera, van vid kundkontakt och tryggt kunna agera som rådgivare till våra kunder. Vi tror att du är en nyfiken person med höga ambitioner som gillar att jobba i den prestigelösa och kreativa miljö som Juno är.

I rollen som PR-konsult på Juno kommer du bland annat få driva egna projekt, skriva debattartiklar, ta fram PR-strategier samt utveckla kreativa koncept och aktiviteter.

Även om allt ovan är viktigt så är det din personlighet, ditt engagemang och dina tankar om hur vi med kommunikation som verktyg skapar en mer hållbar värld som kommer att vara det viktigaste receptet på framgång hos oss. Hoppas att vi hörs och ses!

Om Juno

Juno PR är en PR-byrå som jobbar i gränslandet mellan marknads-PR och opinionsbildning. Vår röda tråd är att vi tillsammans med våra kunder gärna adresserar hållbarhet- och samhällsfrågor. Det kan till exempel handla om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med välkända och spännande varumärken som till exempel Oatly, Lernia, Läkarmissionen, Suicide Zero och Saltå Kvarn.

Skicka din ansökan till:

caroline@junopr.se

Explore some other news

18 May 2022

We’re looking for two office friends

In September last year we moved in to our new office in the heart of…

22 Apr 2022

Are you our new intern?

The rest will follow in Swedish. Please contact patrizzia@junopr.se you have any questions. Juno söker…