Are you our new PR specialist?

The rest will follow in Swedish. Please contact ellinor@junopr.se if you have any questions.

Är du vår nya pr-specialist/projektledare? Vi är på jakt efter en vass person med stort intresse för kommunikation som brinner för att påverka samhälls- och hållbarhetsfrågor.

Vår nya kollega ska vara nyfiken på sin omvärld och har förmågan att omsätta insikter från personliga intressen som till exempel politik, populärkultur och mat till nytänkande kommunikation.

Du är förmodligen strukturerad och har en god språklig förmåga. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från pr-byrå eller motsvarande på kundsidan. För att trivas tror vi också att du är självgående, van att arbeta i parallella projekt och har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa och nya områden.

I rollen som pr-specialist/projektledare kommer du att självständigt driva projekt med stöd av kundansvarig och vara delaktig i strategi- och idéutveckling, rådge våra kunder, ansvara för produktion av pressmaterial, leda spännande projekt och på löpande basis vara i kontakt med journalister.

Om Juno
Juno PR är en PR-byrå som tillsammans med våra kunder jobbar med att adressera samhällsfrågor genom marknads-PR och opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med många välkända varumärken som till exempel Lernia, Saltå Kvarn, Lindex, Oatly och Sparbanken Syd.

Skicka din ansökan till ellinor@junopr.se, urvalsprocess och intervjuer sker löpande.

Explore some other news

15 Sep 2023

New Team Additions

2023 has brought not only several new clients to Juno but also new team members…

17 Apr 2023

Are you our new intern?

The rest will follow in Swedish. Please contact frida@junopr.se if you have any questions. Juno…