We are hiring a junior consultant!

The rest will follow in Swedish. Please contact ellinor@junopr.se if you have any questions.

Nu söker Juno en juniorkonsult. Vi är på jakt efter dig som har ett stort intresse för kommunikation och brinner för att påverka samhällsfrågor, särskilt hållbarhet i alla former.

Som person ska du vara nyfiken på din omvärld, driven, strukturerad och ha en hög ambitionsnivå. För att trivas tror vi också att du är någon som gillar att lära dig nya saker om dina kunder och deras verksamhet. Vi som jobbar här är såklart intresserade av nytänkande kommunikation men också av allt ifrån politik till mat och populärkultur.

I rollen som juniorkonsult kommer du att driva projekt tillsammans med kundansvarig, ansvara för produktion av pressmaterial, ta kontakt med journalister och influencers samt vara delaktig i strategi- och idéutveckling. Vi tror att du kan ha erfarenhet från en pr-byrå, är nyutexaminerad med en kommunikations-/ marknadsföringsutbildning i bagaget, är statsvetare med ett intresse för kommunikation eller har någon annan relevant bakgrund eller utbildning. Har du grundläggande, eller för den delen stor, kunskap i InDesign är det ett plus, men inget krav.

Om Juno PR
Juno PR är en PR-byrå som tillsammans med våra kunder jobbar med att adressera samhällsfrågor genom marknads-PR och opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med många välkända varumärken som till exempel Lernia, Saltå Kvarn, Lindex, Oatly och Sparbanken Syd.

Skicka din ansökan till ellinor@junopr.se, urvalsprocess och intervjuer sker löpande.

Explore some other news

17 Apr 2023

Are you our new intern?

The rest will follow in Swedish. Please contact frida@junopr.se you have any questions. Juno söker…

31 Mar 2023

We have a new CEO

Juno has a new acting CEO - brand and communications strategist, Kristina Bexelius. For the…